HELE 500 KVM BOLIG

PLANTEGNING

|
|

Chalet Planai er bygget i 3 plan, hvor der i alt er over 500 kvadratmeter til rådighed, hvilket gør det yderst velegnet til grupper eller familier, der deles om huset. Her er i alt 12 værelser, der alle er med eget bad og toilet, og fra 10 af værelserne er der udgang til balkon. 2 af værelserne er familie-værelser med 4 sovepladser, hvoraf de resterende 10 er tomandsværelser. Vi kan dermed tilbyde overnatning på op til 28 personer i alt.

Alle værelser er placeret på 1. og 2. sal. I stueetagen er husets store opholdsrum. Her er der mulighed for at slappe af efter en dag på pisten med både dart og bordfodbold. Der er god plads i den store stue, som ligger i åben forbindelse med spisepladsen, hvor der kan dækkes op til 28 personer. Spisepladsen er i åben forbindelse med det meget store og praktiske køkken. Her er også udgang til en stor træterrasse, der vender mod sydvest.

Der er i underetagen (ikke afbilledet på hverken plantegning eller billeder) indrettet to sperarate og selvstændige lejligheder, der ikke er indeholdt i lejemålet.

Læs mere om huset og området

BESKRIVELSE